TCM | Overloon (24-Maa)

Henk | 24-Maa

Hoi leden,

18 Renners stonden aan de start, ondanks de harde wind en het zure weer. De C-groep is richting Den Dungen gefietst. De A- en B-groep heeft de koffie en het toetje in Overloon gehaald.

Met vriendelijke groet

Bijgaand de tussenstand van de kilometervreter.

TCM | Gewande (17-Maa)

Henk | 17-Maa

Hoi TCM’ers,

Een stevige bries tegen langs het Maxima kanaal en de Zuid-Willemsvaart. Maar de beloning koffie in de Majorcabar was prima. Het was er  gezellig druk met Erpse en Heise renners.

Lekker toerke !

Met vriendelijke groet,

Henk

De tussenstand van de kilometervreter vind je hier

 

TCM | Niftrik-Heumen (10-Maa)

Henk | 10-Maa

Hoi,

Het kleurde weer paars op het plein in de Hei voor een ritje over de Maasdijk. De C-groep fietste van Grave naar Heumen, de A- en B-groep van Heumen tot Niftrik. De A groep had een lekke band. De zon was de grote afwezige deze morgen,  zunde.

Met vriendelijke groet,

Henk

De tussenstand van de kilometervreter vind je hier

TCM | De Mortelen (4-Maa)

Henk | 4-Maa

Hoi TCM’ers,

Het TCM-wegseizoen is weer gestart. In een mooi nieuw tenue stonden een 30 renners op het Dobbelsteenplein om de eerste rit naar De Mortelen te fietsen. Eerst werden er natuurlijk nog groepsfoto’s gemaakt.

De rit verliep zonder problemen behalve voor de B-groep, 2 lekke banden en een gebroken spaak zorgde voor trammelant. Bij d’n Brouwer hebben we de pauze gehouden.

Met vriendelijke groet,

Henk

De eerste stand van de kilometervreter vind je hier

Toerclub Mariaheide in het nieuw

Toerclub Mariaheide in het nieuw

Tijdens een drukbezochte ledenvergadering op 29-02-2024 werd er naast vergaderen ook het nieuwe uiterlijk voor de seizoenen 2024-2027 gepresenteerd.

Voordat de nieuwe kleding bekend werd gemaakt was het eerst tijd om het nieuwe logo te presenteren aan de leden. Welke ontworpen is door Hans van Hoof. Wij zijn Hans dankbaar hiervoor.

TCM Ledenvergadering 16-Nov 19h30 D'n Brouwer

Stefan | 25-Okt

Beste leden,
Het ons een genoegen om jullie uit te nodigen voor onze ledenvergadering waarin we verslag zullen geven over het lopende seizoen, de financiële situatie en bestuurlijke activiteiten. We hopen jullie allen te verwelkomen waar na afloop de mogelijkheid is tot napraten onder het genot van een drankje (op eigen kosten) bij D'n Brouwer.
Bijgaand treffen jullie naast de agenda ook de notulen van de laatste ledenvergadering van 23 februari j.l.
Met vriendelijke groeten,
Namens het bestuur